Vraag van de klant: Mos tussen klinkers

Ik heb een terras met klinkers. Nu groeit er tussen de voegen mos. Vooral waar de zon er niet bij kan is het erg. Ik heb al veel geprobeerd maar slaag er niet in om het te verwijderen. Harde middelen gebruik ik liever niet omdat ze vlekken zouden maken wat kan ik doen? – Freddy Rigaux, Zottegem

Wat zeggen de experts:

Als je een product gebruikt dat je niet kent is het altijd beter het te testen op een plaatsje dat niet goed zichtbaar is. Een goed product hiervoor is Green Clean® van BM Chemie. Het is een mos-, schimmel- en algenverdelger. Het moet bij droog weer onverdund aangebracht worden met een verstuiver of zachte borstel. Om het beste resultaat te krijgen moet het de eerste 48 uur droog blijven. Bij sterke aangroei moeten de overblijfselen verwijderd worden om nadien de behandeling te herhalen. Het product is verkrijgbaar in 1, 5 of 25 liter en kost respectievelijk 10, 35 en 139 euro. 1 liter volstaat voor zo’n 8 tot 10m²

    Stel ons uw vraag
    Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

    You've just added this product to the cart: