Professionele oplossingen tegen groenaanslag, mos en schimmels

Groenaanslag, mos of schimmels zijn een echte plaag voor bedrijven, scholen of organisaties. Zeker wanneer u deze iedere keer opnieuw moet verwijderen. BM Chemie heeft daarom een uitgebreid aanbod aan onderhoudsproducten voor daken, opritten, parkings, tuinen, … uitgewerkt. Dankzij onze producten blijft onkruid, groene aanslag, schimmel of mos langdurig weg.

Onze kwalitatieve en hoogst efficiënte oplossingen voor professionals zijn beschikbaar in kleine en grote verpakkingen. Ontdek meteen hoe ze u vooruit helpen in uw dagdagelijkse job.

Had u graag meer info gewenst? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Geschikt voor elke ondergrond

Kleurloos en veilige producten

Doeltreffende oplossingen

Professioneel gamma

Offerte aanvragen voor grote hoeveelheden?

Onze producten worden verkozen door...

Tuinprofessionals

Iedere dag in de tuin? Dan weet u als geen ander hoe agressief mos, algen, onkruid en groenaanslag zijn. Onze oplossingen zorgen ervoor dat u in een mum van tijd afraakt van de grootste ergernis van echte tuinprofessionals.

Klusjesmannen

Als klusjesman in een bedrijf of school weet u het als geen ander: onkruid, groenaanslag, mos of schimmels zijn een echte plaag. U blijft keer op keer ondervinden dat uw huidige producten geen oplossing zijn. Tijd om dat dak, gebouw, plein of speelplaats opnieuw als nieuw te laten stralen, dankzij onze Green Clean®.

Dakreinigers

Het geheim van efficiënte dakreinigers? Dat is de combinatie van Green Clean®en BM Silico-Protex®. Ze gebruiken deze producten om groenaanslag en mos op daken te verwijderen en te voorkomen in de toekomst. Op deze manier ogen uw dakpannen zo goed als nieuw.

Onderhoudspersoneel

Als onderhoudspersoneel zijnde kent u het vast wel, groene aanslag die steeds terug komt op stenen, afdaken of hout. Hardnekkig mos en groen aanslag is makkelijk te bestrijden met onze producten. Denk hierbij aan Green Clean® in combinatie met BM Silico-Protex®. Probeert u overigens ook om de lokale vijver zo helder mogelijk te houden maar lukt dit niet zo goed? Ook hier heeft BM Chemie de oplossing voor: ontdek al onze sier- & zwemvijver producten hier.

Ontdek ons aanbod voor Oprit, Terras & Tuinmeubels

ONTDEK ONZE PRODUCTEN VOOR OPRIT, TERRAS & TUINMEUBELS

Ontdek ons aanbod voor Gevel, Dak & Afsluitingen

ONTDEK ONZE PRODUCTEN VOOR GEVEL, DAK & AFSLUITINGEN

Ontdek ons aanbod voor
Sier- & Zwemvijvers

ONTDEK ONZE PRODUCTEN VOOR SIER- & ZWEMVIJVER

Een ander product nodig? Ontvang meteen onze brochure.

    Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.