Doeltreffende onderhoudsproducten voor sier- en zwemvijver

Een gezonde en heldere sier- of zwemvijver is de ideale plaats om volledig tot rust te komen, en jarenlang te genieten van uw vissen of vijverplanten. Al vormen vijvers een geliefkoosde prooi voor (draad)algen, slib of vuil in het water.

Dankzij ons uitgebreide en volledige productgamma houdt u uw vijver vrij van vuil, draadalgen of bodemslib, en bovendien blijft hij helder en proper. Ontdek meteen het uitgebreide aanbod dat vele vijver-, zwemvijver-, siervijver-, koi- en vissenliefhebbers verkiezen.

Vijverbenodigdheden om het ultieme resultaat te bereiken

Stimuleert het biologisch evenwicht van uw vijver

Bacterieel reinigende producten

Biologisch afbreken van afvalstoffen

Een uitgebreid totaalaanbod

kusuriecopure
microbelift
pond-zinger
Logo Pond Log

Ontdek onze producten voor sier- & zwemvijver

Wenst u op de hoogte te blijven van onze speciale acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

  Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

  Gebruik onze producten voor...

  Gezond water van hoge kwaliteit

  Pond Zinger & Pond Log zorgen voor een betere waterkwaliteit qua helderheid, fosfaten, algen, zweefvuil en geurtjes. Wilt u liever een totaalformule voor gezonde vijvers? Dan is de combinatie met Super Start, Clean & Clear en Sludge Away onmisbaar.

  Starten met biologische filters

  Biologische filters zijn onmisbaar in heldere en gezonde vijvers. Deze filters zorgen namelijk voor de afbraak van organisch afval, ammonia, nitriet en nitraat. Bouw zelf een biologische filter in uw vijver dankzij MICROBE-LIFT Super Start en MICROBE-LIFT Clean & Clear.

  Verwijderen van bodemslib

  Langzaam afbreekbaar organisch bodemslib kan op lange termijn giftig worden voor uw vissen en planten. MICROBE-LIFT Sludge Away versnelt de biologische verwijdering van bodemslib en beschermt het leven in uw vijver en zwemvijver.

  Bestrijden van draadalgen

  Last van algen of draadalgen in uw sier- of zwemvijver? Zeg hen vanaf nu voorgoed vaarwel. Biologische oplossingen zoals Kusuri Eco-Pure worden ingezet om algen & draadalgen op een natuurlijke wijze te verwijderen uit uw vijver.

  Deze producten vliegen de deur uit

  Een ander product nodig? Ontvang meteen onze brochure.

   Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

   You've just added this product to the cart: