Doeltreffende onderhoudsproducten voor oprit, terras & tuinmeubilair

Een mooie oprit en verzorgd terras met bijhorende tuinmeubels dragen bij tot de algemene uitstraling van uw woning. Toch krijgen oprit en terras vaak heel wat te verduren, denk maar aan regen, wind, warmte, sneeuw, zout, olie, … Zelfs uw massieve tuinmeubels lijden onder deze omstandigheden.

Zonder een diepgaand en regelmatig onderhoud veranderen de blikvangers van uw woning in broedplaatsen voor mos, groene aanslag, schimmels, algen en vuil. U kunt hen dan urenlang te lijf gaan met een hogedrukreiniger en borstels, of u kunt kiezen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Green Clean® van BM Chemie bijvoorbeeld, de nummer 1 ontmosser en mosverwijderaar beschikbaar op de markt.

Ons uitgebreide gamma aan professionele chemische reinigingsoplossingen zorgt ervoor dat uw oprit en terras snel hun oorspronkelijke en natuurlijke uitstraling krijgen.

Kleurloze producten

Verschillende toepassingen

Doeltreffende oplossingen

Professioneel gamma

Ontdek onze producten voor oprit, terras & tuinmeubilair

Wenst u op de hoogte te blijven van onze speciale acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!Gebruik onze producten voor...

Reinigen van ondergrond

Een ondergrond uit steen of hout? Geen enkel probleem. Green Clean® is perfect geschikt voor de reiniging van zowat iedere ondergrond. Ontdek meteen hoe u uw terras en oprit in een mum van tijd vrij zijn van (korst-)mossen, groene aanslag & schimmels!

Mos- & schimmelverdelging

Schimmel en mos zijn vaak een doorn in het oog. Daarom brachten wij onze efficiënte en kant-en-klare oplossing Green Clean® op de markt. Dit product is voor vele professionals al jarenlang de nummer 1 voor mos- en schimmelverdelging.

Verwijderen van olie

Olievlekken zijn niet alleen heel opvallend, ze zijn ook uiterst hardnekkig. De hogedrukreiniger is hier vaak niet voldoende, en veel producten tasten de kleur van uw oprit aan. Gelukkig hebben wij Anti-Oil, een duurzame en uiterst efficiënte oplossing.

Afstoten van water en vuil

Eerder op zoek naar een preventieve oplossing? Waterafstotende klinkers, bakstenen, cement, beton, … zorgen ervoor dat de eigenschappen ervan bewaard blijven. Dankzij waterafstotende siliconen van BM Silico-Protex® bent u groene aanslag en vuil altijd 10 stappen voor.

Onderhouden van uw tuinmeubilair

Uw tuinmeubels efficiënt onderhouden zonder ze te beschadigen? Dat lijkt misschien geen simpele klus, maar dankzij Green Clean® is deze opdracht in een mum van tijd geklaard. Onze oplossing laat uw tuinmeubels er in 1-2-3 weer als nieuw uitzien.

Deze producten vliegen de deur uit

Een ander product nodig? Ontvang meteen onze brochure.

You've just added this product to the cart:

Welkom op de vernieuwde website

van BM Chemie