Doeltreffend onderhoudsproducten voor het verwijderen van mos en groene aanslag

Een mooie oprit en verzorgd terras met bijhorende tuinmeubels dragen bij tot de algemene uitstraling van uw woning. Toch krijgen oprit, klinkers en terras vaak heel wat te verduren, denk maar aan regen, wind, warmte, sneeuw, zout, olie, … Zelfs uw massieve tuinmeubels lijden onder deze omstandigheden.

Zonder een diepgaand en regelmatig onderhoud veranderen de blikvangers van uw woning in broedplaatsen voor mos, groene aanslag, schimmels, algen en vuil. U kunt hen dan urenlang te lijf gaan met een hogedrukreiniger en borstels, of u kunt kiezen voor een efficiënte en duurzame oplossing. Green Clean® van BM Chemie bijvoorbeeld, de nummer 1 ontmosser, groene aanslag- en mosverwijderaar beschikbaar op de markt.

Ons uitgebreide gamma aan professionele chemische reinigingsoplossingen zorgt ervoor dat uw oprit, klinkers en terras snel hun oorspronkelijke en natuurlijke uitstraling krijgen zonder groene aanslag of mos. Green Clean® is de beste manier om groene aanslag te verwijderen zonder schrobben.

Kleurloze producten

Verschillende toepassingen

Doeltreffende oplossingen

Professioneel gamma

Anti groene aanslag

Ideale ontmosser

Ontdek onze producten voor oprit, terras & tuinmeubilair

Wenst u op de hoogte te blijven van onze speciale acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

  Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

  Gebruik onze producten voor...

  Reinigen van ondergrond

  Een ondergrond uit steen of hout? Geen enkel probleem. Green Clean® is perfect geschikt voor de reiniging van zowat iedere ondergrond. Ontdek meteen hoe u uw terras en oprit in een mum van tijd vrij zijn van (korst-)mossen, groene aanslag & schimmels!

  Mos-, groene aanslag- & schimmelverdelging

  Schimmel en mos zijn vaak een doorn in het oog. Daarom brachten wij onze efficiënte en kant-en-klare oplossing Green Clean® op de markt. Dit product is voor vele professionals al jarenlang de nummer 1 voor mos- en schimmelverdelging.

  Verwijderen van olie

  Olievlekken zijn niet alleen heel opvallend, ze zijn ook uiterst hardnekkig. De hogedrukreiniger is hier vaak niet voldoende, en veel producten tasten de kleur van uw oprit aan. Gelukkig hebben wij Anti-Oil, een duurzame en uiterst efficiënte oplossing.

  Afstoten van water en vuil

  Eerder op zoek naar een preventieve oplossing? Waterafstotende klinkers, bakstenen, cement, beton, … zorgen ervoor dat de eigenschappen ervan bewaard blijven. Dankzij waterafstotende siliconen van BM Silico-Protex® bent u groene aanslag en vuil altijd 10 stappen voor.

  Onderhouden van uw tuinmeubilair

  Uw tuinmeubels efficiënt onderhouden zonder ze te beschadigen? Dat lijkt misschien geen simpele klus, maar dankzij Green Clean® is deze opdracht in een mum van tijd geklaard. Onze oplossing laat uw tuinmeubels er in 1-2-3 weer als nieuw uitzien.

  Deze producten vliegen de deur uit

  Een ander product nodig? Ontvang meteen onze brochure.

   Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

   You've just added this product to the cart: