Doeltreffende onderhoudsproducten voor
gevel, dak & afsluitingen

Uw gevel, dak en afsluitingen zijn onmisbare elementen van uw woning. Ze beschermen u en uw gezin tegen wind, regen, sneeuw, zon en bieden een esthetische meerwaarde. Al vereist dat laatste wel een degelijk en regelmatig onderhoud. Gelukkig bestaat er een efficiënte oplossing voor het onderhoud van uw dak en gevel. Wilt u weten hoe Green Clean® u hierbij kan helpen? Ontdek hier meer.

Onze duurzame onderhoudsproducten voor gevel, dak en zelfs omheiningen en afsluitingen zorgen ervoor dat schimmel, algen of mos verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ze zijn daarbovenop hoogst doeltreffend, efficiënt, kant-en-klaar en zelfreinigend.

Geen wonder dat zowel professionals als particulieren hiervoor kiezen.

Kleurloze producten

Zeer geschikt voor daken en gevels

Doeltreffende oplossingen

Professioneel gamma

Logo Green Clean
BM Silico Protex Logo

Ontdek onze producten voor gevel, dak & afsluitingen

Wenst u op de hoogte te blijven van onze speciale acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!  Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.

  Gebruik onze producten voor...

  Mos- & schimmelverdelging

  Schimmel of mos op uw dak? Dit is meestal te wijten aan gebrek aan onderhoud. Daarom deden wij een uitgebreid onderzoek en ontwikkelden we onze efficiënte en kant-en-klare oplossing Green Clean®. Ontdek waarom deze mos- en schimmelverdelger op enkele jaren tijd uitgroeide tot de nummer 1 voor professionals en particulieren.

  Afstoten van water en vuil

  Voorkomen is beter dan genezen. Die gouden regel gaat ook op bij de bescherming van uw dak en gevel. BM Silico-Protex® zorgt ervoor dat uw klinkers, bakstenen, cement, beton, dakpannen, … een waterafstotende siliconen laag krijgen. Zeg voorgoed vaarwel tegen groene aanslag, schimmels en mos voor minstens de komende 10 jaar!

  Afsluitingen in hout

  Een houten afsluiting reinigen, onderhouden of mosvrij maken? Dankzij Green Clean® is uw afsluiting in hout snel weer mos- en schimmelvrij. Ontdek meteen zelf waarom particulieren en professionelen zo houden van onze efficiënte oplossing.

  Afsluitingen in steen

  Een afsluiting in steen schimmel- en mosvrij maken is gemakkelijker dan u zou verwachten. U bewerkt uw afsluiting eerst met Green Clean® en beschermt deze daarna met BM Silico-Protex®. (Enkel wanneer uw afsluiting is ingevoegd.)

  Deze producten vliegen de deur uit

  Een ander product nodig? Ontvang meteen onze brochure.

   Ik aanvaard de algemene voorwaarden van BM Chemie en ga akkoord met de privacy policy.
   You've just added this product to the cart: